Home sterretje Contact sterretje Producenten sterretje Leveranciers sterretje Pers sterretje Vacatures sterretje Publicaties sterretje NIRAS sterretje Isotopolis sterretje Links sterretje Sitemap

Belgoprocess

Gravenstraat 73 / B-2480 Dessel / Belgium
Tel.: +32 14 33 41 11
Fax.: +32 14 33 40 99
E-Mail: info@belgoprocess.be

Locaties

BELGOPROCESS N.V.
Gravenstraat 73
B-2480 Dessel
België
Tel.: +32 14 33 41 11
Fax: +32 14 31 30 12

Locatie van BelgoprocessBekijk de kaart op Google Maps

 

Met de wagen

Via E313 (afslag 23 of 24)
Neem afslag 23 richting Geel via N19. Na ongeveer 3 km, ga rechtdoor op rotonde (richting Retie). Bij de tweede verkeerslichten, volg richting Retie (N118). Bij opnieuw de tweede verkeerslichten, sla linksaf bij de kerk, richting Retie. Sla na ongeveer 10 km rechtsaf aan de verkeerslichten aan de Kastelsedijk. Sla rechtsaf op het volgende kruispunt. Dit is de Boeretangsedreef die in de Gravenstraat verandert. Belgoprocess is aan uw rechterkant, net voor de brug over het kanaal.

Neem afslag 24 richting Geel via de N174. Sla rechtsaf bij de verkeerslichten, richting Retie (N118). Bij de volgende verkeerslichten, sla linksaf bij de kerk, richting Retie. Sla na ongeveer 10 km rechtsaf aan de verkeerslichten aan de Kastelsedijk. Sla rechtsaf op het volgende kruispunt. Dit is de Boeretangsedreef die in de Gravenstraat verandert. Belgoprocess is aan uw rechterkant, net voor de brug over het kanaal.

Via E34 (afslag 25)
Neem afslag 25 richting Retie/Dessel (N18). In Retie, volg richting Geel (N118). Na ongeveer 4 km, sla linksaf aan het verkeerslicht (Kastelsedijk). Sla rechtsaf aan het volgende kruispunt (Boeretangsedreef - wordt Gravenstraat). Belgoprocess is aan uw rechterkant, net voor de brug over het kanaal.

Met openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde station is het station van Mol. Er zijn geen lijnbussen die Belgoprocess bedienen. Voor meer informatie over dichtstbijzijnde halte, raadpleeg http://www.delijn.be/.

 

 

 

 

Veiligheid,
een prioriteit

Centraal staan de persoonlijke veiligheid van de medewerkers en de bescherming van milieu en samenleving. Lees meer

Open communicatie...

met de maatschappij is onmisbaar. Lees hier wat wij doen op dit gebied.  

Downloads

 

Eurochemic

Een project van Belgoprocess. Neem een kijkje op de website van Eurochemic...