Home sterretje Contact sterretje Producenten sterretje Leveranciers sterretje Pers sterretje Vacatures sterretje Publicaties sterretje NIRAS sterretje Isotopolis sterretje Links sterretje Sitemap

Belgoprocess

Gravenstraat 73 / B-2480 Dessel / Belgium
Tel.: +32 14 33 41 11
Fax.: +32 14 33 40 99
E-Mail: info@belgoprocess.be
Home / Open communicatie [Betrokkenheid] / Betrokkenheid in de maatschappij

Betrokkenheid in de maatschappij

Belgoprocess is actief betrokken in verscheidene lokale en regionale initiatieven om de sociaal-economische ontwikkeling van de streek tot een toonaangevend voorbeeld in Europa uit te bouwen.

MONA/STORA partnerschappen

Belgoprocess steunt de lokale partnerschappen (MONA - Mols Overleg Nucleair Afval en STORA - Studie en Overleg Radioactief Afval) waar nodig. MONA en STORA volgen de berging van laag- en middelactief kortlevend afval in Dessel op en geven de bevolking een stem in nucleaire aangelegenheden.

Regionale Nucleaire Cel

Belgoprocess maakt deel uit van de Regionale Nucleaire Cel. Deze cel vertegenwoordigt de verschillende nucleaire bedrijven en de gemeentebesturen uit de regio (met FANC en NIRAS als waarnemers) en werkt als een informatie uitwisselingsorgaan tussen de deelnemende instanties.

Blenders (www.blenders.be)

Belgoprocess neemt actief deel aan verscheidene initiatieven van Blenders, een private streekontwikkelingsorganisatie die in een breed socio-economisch spectrum vernieuwende projecten ontwikkelt om de Antwerpse Kempen te versterken als duurzame ondernemende regio waar het goed is om te wonen, te werken en te ontspannen voor huidige en toekomstige generaties.

Sponsoring

Belgoprocess sponsort verscheidene lokale organisaties.

Veiligheid,
een prioriteit

Centraal staan de persoonlijke veiligheid van de medewerkers en de bescherming van milieu en samenleving. Lees meer

Open communicatie...

met de maatschappij is onmisbaar. Lees hier wat wij doen op dit gebied.  

Downloads

 

Eurochemic

Een project van Belgoprocess. Neem een kijkje op de website van Eurochemic...