Home sterretje Contact sterretje Producenten sterretje Leveranciers sterretje Pers sterretje Vacatures sterretje Publicaties sterretje NIRAS sterretje Isotopolis sterretje Links sterretje Sitemap

Belgoprocess

Gravenstraat 73 / B-2480 Dessel / Belgium
Tel.: +32 14 33 41 11
Fax.: +32 14 33 40 99
E-Mail: info@belgoprocess.be
Home

Persbericht - brand CILVA

Op 8 oktober omstreeks 11u40 is er bij Belgoprocess een brand ontstaan in de Supercompactor installatie in het verwerkingsgebouw Cilva.
Het voorval heeft zich voorgedaan tijdens het persen van een afvalvat. De precieze oorzaak van het incident is nog niet bekend en het onderzoek is nog lopende.

De interne brandweer is onmiddellijk ter plaatse gegaan en heeft de brand snel onder controle gekregen. Het interne noodplan werd afgekondigd voor de Cilva installatie en de medewerkers van de Cilva installatie werden uit voorzorg geëvacueerd. Er is geen impact geweest op andere installaties of gebouwen noch op de omgeving, en er zijn geen gekwetsten gevallen bij dit incident. Er is geen besmetting buiten de interventiecel gekomen.

Het interne noodplan werd omstreeks 13u35 beëindigd, en de medewerkers van het verwerkingsgebouw Cilva hebben hun werkzaamheden hervat.

 

Veiligheid,
een prioriteit

Centraal staan de persoonlijke veiligheid van de medewerkers en de bescherming van milieu en samenleving. Lees meer

Open communicatie...

met de maatschappij is onmisbaar. Lees hier wat wij doen op dit gebied.  

Downloads

 

Eurochemic

Een project van Belgoprocess. Neem een kijkje op de website van Eurochemic...